Jura X8 Platina

Platina, 80/dag, 5 L waterres., artikelnr: 15100
Jura X8

Swiss Quality maakt BESTE PRIJS van NEDERLAND (beter dan Adviesverkoopprijs!)


Jura Adviesverkoopprijs: € 2897,95
Beschrijving:

Je Jura X8 platina met P.E.P. koop je met Laagste Prijsgarantie bij Swiss Quality. De X8 is geschikt voor 80 bereidingen per dag met een waterreservoir van 5 Liter. Hierdoor ontstaat een heetwatercapaciteit tot 30 liter per uur. De Giga X8 Proffesional is uitgevoerd in aluminium en een residubak voor 40 kopjes. De Jura Giga X8 heeft in totaal 12 programmeerbare koffiespecialiteiten en wordt geleverd inclusief:

  • Gratis levering
  • Kortingscode Suppliez.eu
  • Espressobonen
  • Jura hotline

Offerte aanvragen? Bel 0497 - 642 475 of mail.

Voordelen

Melkschuim

Melkschuim met barista kwaliteit wordt bereikt met de Jura Giga X8 door de Profi barista stoomspuit. De melktemperatuur wordt continue gemeten door de ingebouwde sensor en bij de optimale temperatuur uitgeschakeld. In de combi-uitloop wordt de luchttoevoer elektrisch verstelbaar geregeld. Voor een latte macchiato stroomt eerst melk en daarna melkschuim in de glazen.

Malen

Het malen van de koffiebonen wordt gedaan door de Aroma G3-molen.

Reiniging de 

Het onderhoud is net zo eenvoudig als de programmering en de bediening. 

Accessoires

Voor de X8 bestaat er een uitgebreid assortiment met accessoires. Afhankelijk hoe je de Jura X8 wilt gebruiken kun je kiezen uit de kopjeswarmer, melkkoeler, set afvoer koffieresidu, set afvoer restwater en een interface voor afrekeningssystemen. Daarnaast is er ook het assortiment meubelen voor verschillende toepassingsgebieden. In de showroom te Zoetermeer staan deze volledig opgesteld als totaaloplossing.

Bediening

De bediening van de Jura X8 is intuïtief door de heldere TFT-diplay en bedieningstoetsen. Dit geldt geldt ook voor de spoel-, reinigings- en ontkalkingsprogramma's.

  0497 - 642 475
  Laagste Prijsgarantie
  Gratis thuisbezorging
  Kortingscode Suppliez.eu
  Espressobonen

ideal