Jura WE8 Chroom

Chroom, 30/dag, 3 L waterres., artikelnr: 15091
Jura WE8 Chroom

Swiss Quality maakt BESTE PRIJS van NEDERLAND (beter dan Adviesverkoopprijs!)


Jura Adviesverkoopprijs: € 1790,00
Beschrijving:

Je Jura WE8 chroom met P.E.P. koop je met Laagste Prijsgarantie bij Swiss Quality. De WE8 chroom is geschikt voor 30 bereidingen per dag met een waterreservoir van 3 Liter. Hierdoor ontstaat een heetwatercapaciteit tot 30 liter per uur. De Giga WE8 chroom heeft een residubak voor 40 kopjes en is ook verkrijgbaar in Dark Inox. De Jura Giga WE8 chroom heeft in totaal 12 programmeerbare koffiespecialiteiten en wordt geleverd inclusief:

  • Gratis levering
  • Kortingscode Suppliez.eu
  • Espressobonen
  • Jura hotline

Offerte aanvragen? Bel 0497 - 642 475 of mail.

Voordelen

Malen

Het malen van de koffiebonen wordt gedaan door de Aroma G3 molen.

Reiniging

Het onderhoud is net zo eenvoudig als de programmering en de bediening.

Accessoires

Voor de WE8 chroom bestaat er een uitgebreid assortiment met accessoires. Afhankelijk hoe je de Jura WE8 chroom wilt gebruiken kun je kiezen uit de kopjeswarmer, set afvoer koffieresidu, set afvoer restwater en een interface voor afrekeningssystemen. Daarnaast is er ook het assortiment meubelen voor verschillende toepassingsgebieden. In de showroom te Zoetermeer staan deze volledig opgesteld als totaaloplossing.

Bediening

De bediening van de Jura WE8 chroom is intuïtief door de heldere TFT-diplay en bedieningstoetsen. Dit geldt geldt ook voor de spoel-, reinigings- en ontkalkingsprogramma's.

  0497 - 642 475
  Laagste Prijsgarantie
  Gratis thuisbezorging
  Kortingscode Suppliez.eu
  Espressobonen

ideal