Jura WE6 Piano Black

Chroom, 30/dag, 3 L waterres., artikelnr: 15114
Jura WE6 Piano Black

Swiss Quality maakt BESTE PRIJS van NEDERLAND (beter dan Adviesverkoopprijs!)


Jura Adviesverkoopprijs: € 1450,00
Beschrijving:

Je Jura WE6 Piano Black met P.E.P. koop je met Laagste Prijsgarantie bij Swiss Quality. De WE6 Piano Black is geschikt voor 30 bereidingen per dag met een waterreservoir van 3 Liter. Hierdoor ontstaat een heetwatercapaciteit tot 30 liter per uur. De Giga WE6 Piano Black heeft een residubak voor 40 kopjes. De Jura Giga WE6 Piano Black heeft in totaal 8 programmeerbare koffiespecialiteiten en wordt geleverd inclusief:

  • Gratis levering
  • Kortingscode Suppliez.eu
  • Espressobonen
  • Jura hotline

Offerte aanvragen? Bel 0497 - 642 475 of mail.

Voordelen

Malen

Het malen van de koffiebonen wordt gedaan door de Aroma G3 molen.

Reiniging

Het onderhoud is net zo eenvoudig als de programmering en de bediening.

Accessoires

Voor de WE6 Piano Black bestaat er een uitgebreid assortiment met accessoires. Afhankelijk hoe je de Jura WE6 Piano Black wilt gebruiken kun je kiezen uit de kopjeswarmer, set afvoer koffieresidu, set afvoer restwater en een interface voor afrekeningssystemen. Daarnaast is er ook het assortiment meubelen voor verschillende toepassingsgebieden. In de showroom te Zoetermeer staan deze volledig opgesteld als totaaloplossing.

Bediening

De bediening van de Jura WE6 Piano Black is intuïtief door de heldere TFT-diplay en bedieningstoetsen. Dit geldt geldt ook voor de spoel-, reinigings- en ontkalkingsprogramma's.

  0497 - 642 475
  Laagste Prijsgarantie
  Gratis thuisbezorging
  Kortingscode Suppliez.eu
  Espressobonen

ideal